VIG: БУЛСТРАД ЖИВОТ VIG Services Bulgaria DV Asset management DV Invest ПОК Доверие
Начало | АКТУАЛНО | Новини | НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС “МЛАД ЗАСТРАХОВАТЕЛ” ЗА 2017 г. ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА СПЕЦИАЛНА СТИПЕНДИЯ НА ИМЕТО НА РУМЕН ЯНЧЕВ
CALL CENTER
0800 11 111

НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС “МЛАД ЗАСТРАХОВАТЕЛ” ЗА 2017 г. ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА СПЕЦИАЛНА СТИПЕНДИЯ НА ИМЕТО НА РУМЕН ЯНЧЕВ


Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) организират конкурс за предоставяне на специална стипендия на името на Румен Янчев, дългогодишен член на настоятелството на ВУЗФ, председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на ЗАД “Булстрад Виена Иншурънс Груп” АД. Стипендията е в размер на годишната такса за обучение по застрахователна специалност в магистърската програма на ВУЗФ. Конкурсът ще се организира ежегодно. Право за кандидатстване за стипендията имат български граждани с до 5 години професионален опит в областта на застраховането, завършили бакалавърска степен със среден успех най-малко много добър (5,00), участвали в научни конференции, в разработването на проекти или в друга обществена дейност, спомагаща развитието на застрахователния сектор и с поне две препоръки от работодатели или неправителствени или международни организации и структури.
Конкурсът ще се проведе в два етапа: по документи и отговори на въпроси и решаване на задача в областта на застраховането, и провеждане на интервю. Кандидатите за специалната стипендия трябва да подадат заявление за участие в конкурса в свободен текст на електронната поща abz@abz.bg в срок до 17 септември 2017 г.

Регламентът за провеждане на конкурса можете да видите ТУК.

WSVV LOGO
VIG
ЗА КОНТАКТ ФОРУМ ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ ЮРИДИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ