VIG: БУЛСТРАД ЖИВОТ VIG Services Bulgaria DV Asset management DV Invest ПОК Доверие
CALL CENTER
0800 11 111

Летателни апарати

Летателни апарати

БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП е един от най-големите застрахователи на авиационни рискове в България. Дружеството предлага на своите клиенти застрахователни покрития за самолети и други въздухоплавателни средства както по Общите условия на дружеството, така и по условията и клаузите на Лойдс.

Наред със застраховките „Каско” и „Каско франшизи” (включващи корпуса на самолета, двигателите и резервните части), „Гражданска отговорност към трети лица” и „Отговорност към превозваните на борда пътници, личните им вещи и багаж”, „Карго” и „Поща” БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП предлага също застраховка срещу военни и сродни рискове (война, стачки, вълнения и други), политически рискове (конфискация, отвличане и други). БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП предоставя и застраховка „Отговорност на собственици и оператори на летища — Ариел”.

Освен самолети и вертолети, БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП застрахова и други въздухоплавателни средства като делтапланери, безмоторни самолети, балони и т.н.

Дружеството е в челото на българския пазар в този вид застраховане благодарение на умелото използване на конюнктурата на международния застрахователен и презастрахователен пазар и правилния подбор на презастрахователни брокери — Marsh, AON, Besso, които са едни от най-големите в света, както и на подсигурените от тях подписвачи на авиационни рискове — Lloyd’s Syndicates, Hаnnover Re, Swiss Re, AIG, GE Frankona, Ingosstrakh, Lexgarant и други.

За контакти >>


WSVV LOGO
VIG
ЗА КОНТАКТ ФОРУМ ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ ЮРИДИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ