Вълнения и емоционална победа на финала на „Малки Великани”   

Отборът на  ОУ „Кулата” от гр. Казанлък вдигна Купата на Булстрад 2019 и си тръгна с голямата награда – спортен лагер.

На 30 ноември в град Разлог се проведе дългоочакваният финал от националната ученическа верига по мини волейбол „Малки великани” за Купата на Булстрад 2019. В заключителния мач, отборът-победител на зона Стара Загора и домакините от Разлог показаха динамична игра, като шампиони тази година станаха ОУ „Кулата” от гр. Казанлък.

В тазгодишното издание на „Малки великани” в надпреварата се включиха 140 отбора от цялата страна - два пъти повече от миналата година. Малките волейболисти премериха сили на квалификациите в зони София, Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив. До финала в Разлог стигнаха победителите от всяка зона.

Отборът на ОУ „Кулата” от гр. Казанлък (зона Стара Загора) триумфира след категорична игра. Младият волейболен талант - шестокласникът Крисиян Илиев, вдигна купата за втора поредна година, след като през 2018 беше част от отбора на победилите 2-ро ОУ „Христо Смирненски”, град Берковица. На престижното второ и трето място се класираха отборът на домакините от ОУ „Никола Парапунов” и отборът на 96 СУ „Лев Н. Толстой” от София.

Както финалът, така и събитията в цялата страна, преминаха под знака на истинска всеотдайност и спортсменски дух – от учениците, техните учители и публиката. Специална изненада за гости и участници на финала бяха изпълненията на ансамбъла по народни танци “Разложанче“ към местното читалище "15 септември 1903-1909 г." и феновете на волейболен клуб „Пирин”, които поощриха играещите с импровизирано шоу с тъпани.

Националната верига по мини волейбол „Малки великани” за Купата на Булстрад се осъществява с подкрепата и съдействието на местните общини и Българска федерация по Волейбол.

Цялото класиране, снимки от събитието и допълнителна информация, можете да намерите на www.malkivelikani.bg и фен страницата Малки великани във Facebook.

“Малки великани” е дългосрочна инициатива на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“ в подкрепа на активния и здравословен начин на живот на подрастващите и в интерес към развитието на волейбола.

 
За КОМПАНИЯТА
БУЛСТРАД
е част от ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с близо 200-годишна история, в която работят над 25 000 служители в около 50 застрахователни компании в 25 държави. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.

Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители.

Ние Защитаваме важното – това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.

Научете повече за ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”