БУЛСТРАД - ЗАСТРАХОВАТЕЛ НА ГОДИНАТА ОБЩО ЗАСТРАХОВАНЕ 2017   

31 май 2018, 17:12

БУЛСТРАД - ЗАСТРАХОВАТЕЛ НА ГОДИНАТА ОБЩО ЗАСТРАХОВАНЕ 2017

получи най-високото отличие на застрахователния пазар в България на 10-ото юбилейно издание на престижния конкурс, организиран от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“ и Българската асоциация на застрахователните брокери.

 

ЗАД БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП

Призът „Застраховател на годината“ бе връчен на г-н Недялко Чандъров, председател на УС и главен изпълнителен директор на ЗАД БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП.

При получаването на наградата от г-жа Карина Караиванова, председател на Комисията за финансов надзор, г-н Чандъров благодари за високото отличие и допълни: „Това признание е резултат от екипната работа на моите колеги от УС Крисоф Рат, Иво Груев, Пламен Шинов, Иван Иванов и Светла Несторова, както и на всички служители на БУЛСТРАД“.

На тазгодишното издание присъстваха множество високопоставени гости, сред които ръководители на държавни институции и регулаторни органи, представители на академичните среди и бизнеса. Официалната церемония бе уважена и от представители на Eвропейската комисия, Европейския орган за застраховане и професионално пенсионно осигуряване (ЕIOPA), Европейската актюерска асоциация, Европейската асоциация за управление на фондове и активи (EFAMA) и др.

С това отличие БУЛСТРАД за пореден път затвърди лидерската си позиция и отбеляза една изключително силна година, в която освен признанието на застрахователния бранш, извоюва и първо място на пазара в общото застраховане по премиен приход.


Вижте още Новини

 
 
За КОМПАНИЯТА
БУЛСТРАД
е част от ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с близо 200-годишна история, в която работят над 25 000 служители в около 50 застрахователни компании в 25 държави. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.

Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители.

Ние Защитаваме важното – това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.

Научете повече за ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”