Вноски по застраховки в Булстрад могат да се заплащат и чрез EPay и EasyPay   

25 септември 2020, 14:08

Възможността е представена едновременно с опцията вноска да бъде заплатена на каса в мрежата на EasyPay в цялата страна.

 

В началото на септември стартира партньорството между ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” и EPay и ЕasyPay, за да предложим на клиентите още една възможност за платежен метод към онлайн услугите, предлагани от Дружеството.

Вноска по активна полица на всички видове застраховки, сключени в Булстрад, може да бъде заплатена онлайн на www.bulstrad.bg чрез EPay или с код на каса в мрежата на ЕasyPay в цялата страна.

За удобството на своите клиенти, ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” въведе онлайн плащане на вноски по активни полици през уебсайта на Дружеството.

Клиентите могат да се възползват от тази опция дори и за задължителната Гражданска отговорност на автомобилистите, избирайки удобен за тях офис за взимане или адрес за доставка.

Регистрираните потребители на Bulstrad.bg получават и известия за плащания и предстоящи вноски чрез SMS и E-mail, както и информация за преференциални условия и други.

 

 

 

 


Вижте още Новини

 
 
За КОМПАНИЯТА
БУЛСТРАД
е част от ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с близо 200-годишна история, в която работят над 25 000 служители в около 50 застрахователни компании в 25 държави. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.

Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители.

Ние Защитаваме важното – това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.

Научете повече за ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”