ЕКИП НА „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” СПЕЧЕЛИ ВТОРО МЯСТО И СРЕБЪРНАТА НАГРАДА С ВИДЕОКЛИП „BULSTRAD DIVERSITY 2018” В НОВОТО ВИДЕО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП „МНОГООБРАЗИЕ”   

22 октомври 2018, 15:14

ЕКИП НА „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” СПЕЧЕЛИ ВТОРО МЯСТО И СРЕБЪРНАТА НАГРАДА С ВИДЕОКЛИП „BULSTRAD DIVERSITY 2018” В НОВОТО ВИДЕО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП „МНОГООБРАЗИЕ”

Екипът на БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП от дирекция „Продажби” и дирекция „Маркетинг и връзки с обществеността” участващ с видеоклип „BULSTRAD DIVERSITY 2018” в новото ВИДЕО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – „МНОГООБРАЗИЕ” получи второ място и сребърната награда. На официалната церемония по награждаването на 15 октомври в Централата на ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП във Виена,  наградата беше връчена на представителите на екипа: Цанко Кръстев - директор дирекция ”Маркетинг и връзки с обществеността” и Румяна Ненова - експерт КК и КСО дирекция ”Маркетинг и връзки с обществеността”.

Видеоклипът на ГА Варна „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” даде своя добър принос в надпреварата и се класира във втората десетка според гласуването на журито. 
Домакините сърдечно поздравиха победителите за техния успех и за това, че са приели предизвикателството. Те изразиха задоволството си от всички видеоклипове и споделиха, че се  гордеят с усилията на всички участници. Благодариха за отдадеността и ангажираността им в работата, както и за разнообразието на представените видеоклипове.
Всичките десет номинирани видеоклипа са публикувани в сайта на VIG, в Youtube и LinkedIn.

https://www.youtube.com/channel/UC80O2tbvem_t1C6Q-xYkm6Q

https://www.vig.com/de/karriere-lounge/vig-entdecken/diversitaet-in-der-vig.html

ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП се ангажира с насърчаване на многообразието в работна среда и предлага справедливи възможности за всички. Участието във ВИДЕО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП - МНОГООБРАЗИЕ е една възможност да споделим какво означава многообразието за всеки от нас.


Вижте още Новини

 
 
За КОМПАНИЯТА
БУЛСТРАД
е част от ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с близо 200-годишна история, в която работят над 25 000 служители в около 50 застрахователни компании в 25 държави. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.

Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители.

Ние Защитаваме важното – това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.

Научете повече за ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”