За трети пореден път – БУЛСТРАД е Застраховател на годината   

28 май 2020, 14:50

Най-престижното признание в застрахователния бранш – "Застраховател на годината - Общо застраховане 2019”, за трета поредна година бе присъдено на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”.

Наградата бе връчена от г-н Бойко Атанасов, Председател на Комисията по финансов надзор на г-н Недялко Чандъров, Главен изпълнителен директор на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”.

„Тази награда е не само признание, но и отговорност. Тя е за всички колеги в БУЛСТРАД, на които благодаря за всеотдайността. Бих искал да благодаря и на колегите от Управителния съвет – Пламен Шинов, Иво Груев, Теодор Илиев, Никола Памуков и Светла Несторова, които повярваха в мисията БУЛСТРАД и заедно пишем новата история на БУЛСТРАД. Специални благодарности и към всички партньори - брокери, франчайзи и агенти, към нашите клиенти, които вярват в БУЛСТРАД, а на всички колеги от застрахователния бранш пожелавам здрава финансова година”, каза г-н Чандъров.

Поради извънредната епидемичната обстановка, тази година събитието се проведе онлайн, със специални мерки за социална дистанция и бе излъчено на живо от страницата на Висшето училище по застраховане и финанси във Facebook.

Най-значимите признания в застрахователния бранш се присъждат от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски" и Българската асоциация на застрахователните брокери.

 


Вижте още Новини

 
 
За КОМПАНИЯТА
БУЛСТРАД
е част от ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с близо 200-годишна история, в която работят над 25 000 служители в около 50 застрахователни компании в 25 държави. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.

Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители.

Ние Защитаваме важното – това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.

Научете повече за ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”