Недялко Чандъров с награда за цялостен принос от фондация „Проф. д-р В. Гаврийски”   

28 май 2021, 14:23

Недялко Чандъров - Главен изпълнителен директор на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”, бе отличен за цялостен принос в развитието на българското застраховане с престижния приз на фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски”.

Отличието – статуетка на богинята на победата Нике, бе връчена от Председателя на КФН г-н Бойко Атанасов, който представи г-н Чандъров като ярък пример и доказателство за покоряване на професионални върхове, както в държавния, така и в частния сектор, реферирайки се към професионалната биография на г-н Чандъров.

„Благодаря на всички, които са ме номинирали, тъй като тази награда освен огромна чест, е и отговорност. Винаги съм вярвал, че основният капитал на една компания са хората, за това трябва да се отнасяме с отговорност към клиентите, партньорите и служителите – благодаря сърдечно на всички тях. Както знаете, Булстрад чества своята 60-та годишнина тази година – искам да поздравя всички мои колеги, които са били част от Булстрад и които днес са част от екипа. Пожелавам им здраве, късмет и честито на всички победители”, каза г-н Чандъров.

Поради епидемиологичната обстановка, церемонията се проведе на 27.05.2021 в ограничен кръг на специални гости в Аулата на ВУЗФ и бе излъчена на живо през официалната страница на учебното заведение във Facebook.

Значимите признания в застрахователния бранш се присъждат на утвърдени професионалисти и мениджъри за цялостен личен принос от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски" и Българската асоциация на застрахователните брокери.


Вижте още Новини

 
 
За КОМПАНИЯТА
БУЛСТРАД
е част от ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с близо 200-годишна история, в която работят над 25 000 служители в около 50 застрахователни компании в 25 държави. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.

Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители.

Ние Защитаваме важното – това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.

Научете повече за ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”