Нов център за регистрация на щети в Благоевград   

5 юни 2019, 17:58

Ви Ай Джи Сървисиз България откри нов център за регистрация на щети в Благоевград на 30.05.2019 г. Обслужването на клиенти по щети се премества от агенцията на досегашния офис на бул. „Васил Левски” 18 в новооткрития офис, който се намира на ул. „Плиска” № 2А.

Екипът на Булстрад цени времето на клиентите си и инвестира в това те да получават своевременно и качествено обслужване. Булстрад е модерна и иновативна компания, която поставя клиента във фокуса на дейността си и, чрез партньора си Ви Ай Джи Сървисиз България, цели още повече да подобри обслужването на клиентите си.

Отварянето на новия център за регистрация на щети е част от стратегията на ЗАД "БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП" и Ви Ай Джи Сървисиз България за подобряване на обслужването. В момента се работи по унифицирането на обхвата и качеството на предлаганите услуги във всички центрове.


Вижте още Новини

 
 
За КОМПАНИЯТА
БУЛСТРАД
е част от ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с близо 200-годишна история, в която работят над 25 000 служители в около 50 застрахователни компании в 25 държави. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.

Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители.

Ние Защитаваме важното – това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.

Научете повече за ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”