С подкрепата на БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП се проведе 22-то Осмомартенско рали за дами в град Бургас   

22 март 2018, 12:17

С подкрепата на БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП се проведе 22-то Осмомартенско рали за дами в град Бургас

Осмомартенското рали за дами в град Бургас се проведе на 10 март 2018г., старт на ралито бе даден от Димитър Николов - кмет на града, който като „навигатор” направи и показна обиколка на трасето, следван от фирмения автомобил на БУЛСТРАД с „навигатор” директорът на ГА Бургас Красимир Събев. Дамското рали премина в три манша – два за време и един на елиминационна основа. На събитието присъстваха много служители и партньори на БУЛСТРАД.

Организаторите и гостите имаха възможността да се запознаят с различните застрахователни продукти на БУЛСТРАД по застраховките ГО, Каско и Бонус дом, благодарение на стотиците рекламни флаери, които бяха раздадени.

Всеки състезател получи при финиширане, рекламна шапка и фланелка с логото на БУЛСТРАД. Директорът на ГА Бургас Красимир Събев връчи първите три награди в комплексното класиране. За празника 8 март, за всички дами присъстващи на ралито, имаше подарък от БУЛСТРАД - специални отстъпки по продуктите Каско, Злополука и Домашно имущество. Ралито бе отразено по Би ТИ ВИ, Нова телевизия и Канал 1.


Вижте още Новини

 
 
За КОМПАНИЯТА
БУЛСТРАД
е част от ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с близо 200-годишна история, в която работят над 25 000 служители в около 50 застрахователни компании в 25 държави. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.

Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители.

Ние Защитаваме важното – това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.

Научете повече за ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”