Помощ при пътуване   

Помощ при пътуване

Застраховки „Помощ при пътуване” осигуряват необходимите финансови средства и информация за получаване на навременна и специализирана медицинска помощ при престоя ни в чужбина.

БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП предлага на своите клиенти три варианта на  застраховки „Помощ при пътуване” на лица, пътуващи в чужбина. 

Застрахователно обезщетение за всички видове застраховки се изплаща по следния начин:

При настъпване на злополука или внезапно заболяване застрахованият трябва да се обади на Асистанс компанията, на посочения в полицата телефон, която го насочва към лечебно заведение и поема направените разходи. Застрахованият не заплаща за направените  прегледи. Ако, във връзка със събитието, застрахованият заплати някакви суми, то същите ще му бъдат възстановени от Застрахователя, срещу представяне на съответния документ.

 

 
За КОМПАНИЯТА
БУЛСТРАД
е част от ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с близо 200-годишна история, в която работят над 25 000 служители в около 50 застрахователни компании в 25 държави. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.

Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители.

Ние Защитаваме важното – това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.

Научете повече за ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”