VIG: БУЛСТРАД ЖИВОТ VIG Services Bulgaria DV Asset management DV Invest ПОК Доверие
Начало | АКТУАЛНО | Новини | Ти Би Ай България – генерален спонсор на националното първенство по футбол
CALL CENTER
0800 11 111

Ти Би Ай България – генерален спонсор на националното първенство по футбол

Ти Би Ай България – генерален спонсор на националното първенство по футбол

Под мотото “За по-добър футбол” и с ново име - “TBI. Футболно първенство”  стартира  националното футболно първенство на “А” и “Б” футбoлни групи.

На 21.07. на националния стадион “В.Левски”  финансовата група Ти Би Ай България и Професионалната футболна лига дадоха пресконференция по повод  подписването на  тригодишен договор за генерално спонсорство на националното първенство по футбол.

„Ние постоянно помагаме, почти няма спорт, на който да не сме дали по нещо. Досега основно ни свързваха с националния волейболен отбор, но ето, че се насочихме и към футбола", заяви Румен Янчев – изпълнителен  директор на ЗПАД Булстрад.

„Нашето седалище е в Холандия, но Ти Би Ай влиза във все повече страни. В Румъния сме спонсор на Стяуа, защо един ден да не станем такива и на националния отбор на България. За нас е голямо удоволствие да подпомагаме първенствата в "А" и Б" групите. Ние сме една от най-големите финансови институции в България и е нормално да подадем ръка на футбола", сподели г-н  Царфати.


WSVV LOGO
VIG
ЗА КОНТАКТ ФОРУМ ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ ЮРИДИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ