ЕКИП НА „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” СПЕЧЕЛИ ВТОРО МЯСТО И СРЕБЪРНАТА НАГРАДА С ВИДЕОКЛИП „BULSTRAD DIVERSITY 2018” В НОВОТО ВИДЕО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП „МНОГООБРАЗИЕ”   

22 October 2018, 15:14

ЕКИП НА „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” СПЕЧЕЛИ ВТОРО МЯСТО И СРЕБЪРНАТА НАГРАДА С ВИДЕОКЛИП „BULSTRAD DIVERSITY 2018” В НОВОТО ВИДЕО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП „МНОГООБРАЗИЕ”

Екипът на БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП от дирекция „Продажби” и дирекция „Маркетинг и връзки с обществеността” участващ с видеоклип „BULSTRAD DIVERSITY 2018” в новото ВИДЕО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – „МНОГООБРАЗИЕ” получи второ място и сребърната награда. На официалната церемония по награждаването на 15 октомври в Централата на ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП във Виена,  наградата беше връчена на представителите на екипа: Цанко Кръстев - директор дирекция ”Маркетинг и връзки с обществеността” и Румяна Ненова - експерт КК и КСО дирекция ”Маркетинг и връзки с обществеността”.

Видеоклипът на ГА Варна „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” даде своя добър принос в надпреварата и се класира във втората десетка според гласуването на журито. 
Домакините сърдечно поздравиха победителите за техния успех и за това, че са приели предизвикателството. Те изразиха задоволството си от всички видеоклипове и споделиха, че се  гордеят с усилията на всички участници. Благодариха за отдадеността и ангажираността им в работата, както и за разнообразието на представените видеоклипове.
Всичките десет номинирани видеоклипа са публикувани в сайта на VIG, в Youtube и LinkedIn.

https://www.youtube.com/channel/UC80O2tbvem_t1C6Q-xYkm6Q

https://www.vig.com/de/karriere-lounge/vig-entdecken/diversitaet-in-der-vig.html

ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП се ангажира с насърчаване на многообразието в работна среда и предлага справедливи възможности за всички. Участието във ВИДЕО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП - МНОГООБРАЗИЕ е една възможност да споделим какво означава многообразието за всеки от нас.


More News

 
About BULSTRAD
ZAD "BULSTRAD VIENNA INSURANCE GROUP"
was founded on 31 July 1961. Since then the company has developed all lines of insurance and reinsurance business, such as aviation and marine, in which we have a leading position on the Bulgarian insurance market; cargo and property, motor insurance, construction-and-erection risks, personal lines and others.

In 1967, the Company registered its broking company in London, EUROPEAN INSURANCE AND REINSURANCE BROKERS (EIRB).