Национална верига по мини-волейбол "Малки великани" 2018   

26 September 2018, 13:46

Национална верига по мини-волейбол "Малки великани" 2018

ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” стартира новата си инициатива в подкрепа на активния и здравословен начин на живот на подрастващите и в интерес към развитието на волейбола:

Национална верига по мини-волейбол “Малки великани” 2018

Ученическите турнири за Купата на Булстрад 2018 ще се проведат през октомври във Варна, Бургас, Стара Загора, София и финал в Разлог.

В началото на месец октомври започва Националната верига от ученически турнири по мини-волейбол “Малки великани” за Купата на Булстрад 2018.

В надпреварата ще се включат смесени отбори – момичета и момчета от 5-ти и 6-ти клас, под ръководството на своите учители. Състезанията ще се проведат в пет зони с центрове Варна, Бургас, Стара Загора, София, а финалът ще бъде на 20-ти октомври в Разлог. Програмата по дни и локации е следната:

ВАРНА

2 октомври 2018 /вторник/, 16:00 ч.

Многофункционална спортна зала в 1-ва езикова гимназия

БУРГАС

3 октомври 2018 /сряда/, 16:00 ч.

зала „Меден рудник”

СТАРА ЗАГОРА

4 октомври 2018 /четвъртък/, 16:00 ч.

зала „Иван Вазов”

СОФИЯ

9 октомври 2018 /вторник/, 16:00 ч.

зала „Сиконко”

Отборът-победител ще завоюва Купата на Булстрад 2018 и специалната голяма награда - участие в спортен лагер. За всички участници и зрители са предвидени много изненади и допълнителни награди.

Националната верига по мини-волейбол “Малки великани” се организира от застрахователна компания „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“, със съдействието на Българска федерация по Волейбол и общините - София, Варна, Бургас, Стара Загора и Разлог.

“Малки великани” е дългосрочна инициатива, насочена към развиване на социалните умения на учениците чрез спортни и отборни активности, поднесени по атрактивен за тях начин.

За повече информация: РЕГЛАМЕНТ И УСЛОВИЯ


More News

 
About BULSTRAD
ZAD "BULSTRAD VIENNA INSURANCE GROUP"
was founded on 31 July 1961. Since then the company has developed all lines of insurance and reinsurance business, such as aviation and marine, in which we have a leading position on the Bulgarian insurance market; cargo and property, motor insurance, construction-and-erection risks, personal lines and others.

In 1967, the Company registered its broking company in London, EUROPEAN INSURANCE AND REINSURANCE BROKERS (EIRB).