За Булстрад   

Добре дошлив www.bulstrad.bg!

Надяваме се, че в нашата интернет страница ще намерите информацията, която Ви е необходима, както и че ще предизвикаме интерес у Вас за услугите и дейностите, които предоставя Компанията.

Ние в БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП, можем да Ви дадем компетентна, професионална консултация и да осигурим необходимата застрахователна  защита за Вас, Вашето имущество и Вашия бизнес. Увереността ни е свързана с фактите:

  1. Булстрад е търговска марка с над 55 - годишна история, наложила се като символ на  доверие и професионализъм на българския застрахователен пазар.
  2. Булстрад предлага над 100 вида застраховки, предназначени за индивидуални клиенти и фирми, които в най-пряка степен се стремим да направим адекватни  и конкурентни в новата пазарна среда,  при свободното предлагане на стоки и услуги.
  3. Близо 1 000 000 индивидуални и бизнес клиенти ни се довериха през изминалата година. 
  4. Същевременно от април 2007 мажоритарен акционер на дружеството е ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП - компания с над 190 - годишна история в областта на  застраховането, чийто опит и професионализъм ще допринесе за запазване на лидерската позиция на БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП на българския застрахователен пазар и  същевременно ще способства за въвеждането на  нови  добри практики, целящи още по-пълно задоволяване на изискванията и  очакванията на нашите клиенти - граждани на обединена Европа.

Вярваме, че тези факти са Ви убедили да продължите да разглеждате www.bulstrad.bg, където знаем, че ще намерите много аргументи, за да изберете БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП за застрахователната компания за Вашето семейство и бизнес !

ЗАД "БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП"

 
За КОМПАНИЯТА
БУЛСТРАД
е част от ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с близо 200-годишна история, в която работят над 25 000 служители в около 50 застрахователни компании в 25 държави. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.

Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители.

Ние Защитаваме важното – това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.

Научете повече за ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”