Кариери

Кариери

ЗЕАД "БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП" е част от голямото сплотено семейство на „ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” и една от затвърдените водещи застрахователни компании.

Застрахователният бизнес се базира на личното доверие, затова ние се отнасяме с особена грижа към хората и те са в основата на нашите устойчиви успехи.

Екипите ни работят с отдаденост и мотивация. Стремим се да предоставим професионална подкрепа, качество и услуги, които да надхвърлят очакванията на клиентите.

Ние се отнасяме един към друг с уважение и се гордеем със значителните предимства, които генерираме чрез многообразието от служители и идеи. Ние предоставяме на нашите служители възможности за обучение и растеж, съдействаме им да се развиват и да се справят с нови отговорности.

Винаги сме отворени да приветстваме в нашето семейство силно мотивирани личности, които притежават любопитство, енергия и желание да станат част от нашите екипи и да получат възможност за развитие.

Ако разпознавате себе си в това описание – нека се запознаем. Изпратете запитване за интервю през формата за контакти на сайта.