Награди

Награди

През годините ЗЕАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” печели множество награди и отличия от различни престижни форуми и конкурси:

 

2019 - ЗАСТРАХОВАТЕЛ НА ГОДИНАТА - ОБЩО ЗАСТРАХОВАНЕ 2019

Награда ЗАСТРАХОВАТЕЛ НА ГОДИНАТА - ОБЩО ЗАСТРАХОВАНЕ 2019Най-престижното признание в застрахователния бранш – "Застраховател на годината - Общо застраховане 2019”, за трета поредна година бе присъдено на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”. Наградата бе връчена от г-н Бойко Атанасов, Председател на Комисията по финансов надзор на г-н Недялко Чандъров, Главен изпълнителен директор на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”.  „Тази награда е не само признание, но и отговорност. Тя е за всички колеги в БУЛСТРАД, на които благодаря за всеотдайността. Бих искал да благодаря и на колегите от Управителния съвет – Пламен Шинов, Иво Груев, Теодор Илиев, Никола Памуков и Светла Несторова, които повярваха в мисията БУЛСТРАД и заедно пишем новата история на БУЛСТРАД. Специални благодарности и към всички партньори - брокери, франчайзи и агенти, към нашите клиенти, които вярват в БУЛСТРАД, а на всички колеги от застрахователния бранш пожелавам здрава финансова година”, каза г-н Чандъров.

 

2018 - ЗАСТРАХОВАТЕЛ НА ГОДИНАТА - ОБЩО ЗАСТРАХОВАНЕ 2018

2018 - ЗАСТРАХОВАТЕЛ НА ГОДИНАТА - ОБЩО ЗАСТРАХОВАНЕ За втора поредна година на ЗАД "БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП" бе присъдено голямото отличие - "Застраховател на годината - Общо застраховане 2018".

Най-престижните награди в застрахователния бранш, организирани от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“ и Българската асоциация на застрахователните брокери, бяха представени за 11-та поредна година на тържествена церемония, състояла се на 30.05.2019 година. 

Наградата бе връчена на г-н Недялко Чандъров, Главен изпълнителен директор и председател на УС на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” от г-н Бойко Атанасов, Председател на Комисията по финансов надзор.

“Тази награда, е резултат на усилената работа на всички служители на БУЛСТРАД, на екипността на Управителния съвет, както и на всички брокери, франчайзи и агенти", каза г-н Чандъров при получаването на отличието.

 

2017 - ЗАСТРАХОВАТЕЛ НА ГОДИНАТА - ОБЩО ЗАСТРАХОВАНЕ 2017

Награда ЗАСТРАХОВАТЕЛ НА ГОДИНАТА - ОБЩО ЗАСТРАХОВАНЕ 2017ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” получи най-високото отличие на застрахователния пазар в България на 10-ото юбилейно издание на престижния конкурс, организиран от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“ и Българската асоциация на застрахователните брокери.

Призът „Застраховател на годината“ бе връчен на г-н Недялко Чандъров, председател на УС и главен изпълнителен директор на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”.

Официалната церемония бе уважена от представители на Eвропейската комисия, Европейския орган за застраховане и професионално пенсионно осигуряване (ЕIOPA), Европейската актюерска асоциация, Европейската асоциация за управление на фондове и активи (EFAMA) и др.


2013 - ЗАСТРАХОВАТЕЛ НА ГОДИНАТА

2013 - ЗАСТРАХОВАТЕЛ НА ГОДИНАТАЗАД” БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП" получи приз за „Най-коректен застраховател на 2013” при изплащане на застрахователни обезщетения за неимуществени вреди по застраховка Гражданска отговорност. Конкурсът е организиран от Българската асоциация на застрахователните брокери в партньорството с Българска асоциация на пострадали при катастрофи. Отличието получи г-н Румен Янчев, председател на УС и изпълнителен директор на дружеството на тържествената церемония, състояла се на 26 ноември т.г. в зала „Средец” на „София Шератон Хотел Балкан”.
 

Награда 2013 г. - НАЙ-ДОБРИ АВТОМОБИЛНИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ ПРОДУКТИ2013 г. - НАЙ-ДОБРИ АВТОМОБИЛНИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Авторитетният конкурс „Автомобил на годината” се провежда за 16-та година. В него журналисти от Прес АвтоКлуб България чрез анкета избират автомобилът за 2013 година и отличават приноса на компании, чиято дейност е свързана с автомобилите, безопасността на движението по пътищата, безопасно шофиране, инвестиция на годината в автомобилния бранш, горива, застраховане, лизинг на автомобили, както и най-бързо развиваща се логистична компания.
БУЛСТРАД получи наградата за най-добри автомобилни застрахователни продукти на българския пазар. Високо бяха оценени четирите вида каско застраховки, предлагани от компанията, от които БУЛСТРАД БОНУС КАСКО като единственият продукт на пазара покриващ „всички рискове”.

 

Награда 2012 г. - ЗАСТРАХОВАТЕЛ С НАЙ-ДОБРИ ПРОДУКТИ В "ИМУЩЕСТВЕНОТО ЗАСТРАХОВАНЕ"2012 г. - ЗАСТРАХОВАТЕЛ С НАЙ-ДОБРИ ПРОДУКТИ В "ИМУЩЕСТВЕНОТО ЗАСТРАХОВАНЕ"

БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП" получи приза за застраховател с най-добри продукти в «Имущественото застраховане» на второто издание на конкурса „Застраховател на годината 2012 година", организиран от Българската асоциация на застрахователните брокери. Отличието получи изпълнителният директор на дружеството Румен Янчев на тържествената церемония състояла се на 29 ноември т.г. в х. Шератон. Класацията е съставена след гласуване на потребителите в интернет. 

Награди 2008 и 2009 г. - ЗАСТРАХОВАТЕЛ НА ГОДИНАТА2008 и 2009 г. - ЗАСТРАХОВАТЕЛ НА ГОДИНАТА

„Булстрад Виена Иншурънс Груп” стана последователно носител на приза „Застраховател на годината 2008 г.” и „Застраховател на годината 2009 г.” в категория „Общо застраховане”.Наградата е учредена от Висшето Училище по Застраховане и Финанси, фондация  „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Асоциацията на българските застрахователи.

2007 г. - ЗАСТРАХОВАТЕЛ НА ГОДИНАТА

в Румъния – ЗПАД Булстрад получи приза „Застраховател на 2007 година” за принос в развитието на застрахователния и пенсионноосигурителния пазар на Балканите. Наградата се връчват от 1999 година от румънската издателска група Media XPrimm (Медиа Екс Прим). 
 


ФИНАНСОВ ПРОДУКТ НА ГОДИНАТА 
на Международното изложение “Банки, Инвестиции и Пари” за продукт на годината са отличени последователно през:


Награда на Булстрад ФИНАНСОВ ПРОДУКТ НА ГОДИНАТА 2007 г.

в категория „Общо застраховане” –Комбинирана застрахователна полица  „Имущества” на ЗПАД Булстрад печели първо място, както и Голямата Награда Финансов Продукт на Годината.
 Нагарда на Булстрад в категория „Комбинирани застрахователно-кредитни продукти”2005 г.

В категория „Комбинирани застрахователно-кредитни продукти” – е наградена  „Комбинирана застрахователна полица” съвместен продукт на ЗПАД Булстрад АД и Ти Би Ай Кредит АД.

 

категория „Общо застраховане” – е наградена Застраховка  „Булстрад Бонус Каско” на ЗПАД Булстрад АД.2004 г.

В категория „Общо застраховане” – е наградена Застраховка  „Булстрад Бонус Каско” на ЗПАД Булстрад АД.

 
2002 г.

В категория „Общо застраховане” – е наградена Застраховка  „Домашно имущество” на ЗПАД Булстрад.