Кариери   

Кариери

ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” е част от голямото сплотено семейство на „ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” и една от затвърдените водещи застрахователни компании.

Застрахователният бизнес се базира на личното доверие, затова ние се отнасяме с особена грижа към хората и те са в основата на нашите устойчиви успехи.

Екипите ни работят с отдаденост и мотивация. Стремим се да предоставим професионална подкрепа, качество и услуги, които да надхвърлят очакванията на клиентите.

Ние се отнасяме един към друг с уважение и се гордеем със значителните предимства, които генерираме чрез многообразието от служители и идеи. Ние предоставяме на нашите служители възможности за обучение и растеж, съдействаме им да се развиват и да се справят с нови отговорности.

Винаги сме отворени да приветстваме в нашето семейство силно мотивирани личности, които притежават любопитство, енергия и желание да станат част от нашите екипи и да получат възможност за развитие.

Ако разпознавате себе си в това описание – нека се запознаем. Изпратете запитване за интервю през формата за контакти на сайта.

 
За КОМПАНИЯТА
БУЛСТРАД
е част от ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с близо 200-годишна история, в която работят над 25 000 служители в около 50 застрахователни компании в 25 държави. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.

Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители.

Ние Защитаваме важното – това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.

Научете повече за ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”