Нова услуга на bulstrad.bg: online регистрация за клиенти   

19 февруари 2020, 14:53

Дигиталните комуникации ни следват във всеки аспект на модерния живот, а удобството, което внасят в ежедневната ни програма, е незаменимо. Именно с мисъл за времето на нашите клиенти, екипът на Булстрад разработи възможност за създаване на клиентски профил, от който да проследявате активните си полици в реално време и да получавате нотификации за наближаващи падежи.

Опцията за регистрация на клиенти в сайта на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” е вече активна, като тя ще позволи да получавате известия по застрахователните Ви полици, а също и информация за промоции и нови продукти.

След кратка регистрация с eдна от Вашите полици, вече можете да си създадете  потребителски профил на bulstrad.bg за бърз и лесен достъп, което Ви гарантира спокойствието, че няма да изпуснете важна дата или срок, свързан с Вашите активни полици.

Една от преференциите, от които се възползват регистрираните клиенти, е възможност за напомняне чрез e-mail и sms за предстоящ падеж и изтичаща полица. Регистрираните потребители ще получават преди всички и информация за нови продукти и промоционални предложения.

Направете Вашата регистрация ТУК.


Вижте още Новини

 
 
За КОМПАНИЯТА
БУЛСТРАД
е част от ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с близо 200-годишна история, в която работят над 25 000 служители в около 50 застрахователни компании в 25 държави. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.

Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители.

Ние Защитаваме важното – това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.

Научете повече за ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”