ПОК

ПОК "Доверие" е "Пенсионноосигурително дружество на годината" 2018

ПОК

С престижната награда "Пенсионноосигурително дружество на годината" в категорията допълнително задължително пенсионно осигуряване, бе отличена ПОК "Доверие" на 11-та годишна церемония за избор на застраховател, застрахователен брокер и пенсионноосигурително дружество на годината.

Събитието се проведе на 30 май в хотел „Маринела”, град София, а на него присъстваха над 300 представители на застрахователния сектор и специални гости.

Най-значимото събитие в застрахователния бранш се организира от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски" и Българската асоциация на застрахователните брокери.

За изключителния си принос в развитието на застрахователния пазар и за високи професионални постижения бе отличена г-жа Светла Несторова, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на "БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП", член на Стратегическия комитет на Insurance Europe и председател на Асоциацията на българските застрахователи. Специалната национална награда за цялостен принос в развитието на българското застраховане се присъжда от фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски”.

ЗАД "БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП" бе удостоено с наградата "Застраховател на годината - Общо застраховане" за 2018 г.