Предизвикателството Малки великани приключва с три големи победителя   

9 февруари 2021, 14:29

Специалната комисия избра най-оригиналните видеа от предизвикателството за най-дългия волейболен пас онлайн, а отборите ще получат спортни екипи

 

С края на Предизвикателството Малки великани бяха избрани и училищата, които ще получат допълнителна голяма награда за оригинално видео. Всички участници в Предизвикателството получиха комплект волейболна топка и мрежа за приноса си към най-дългия волейболен пас онлайн.

Комисията от страна на организаторите избра трите най-оригинални клипа, изпратени за участие в Предизвикателството Малки Великани. Петчленната комисия оцени видеата по критерии оригиналност – локация, заснемане, интересни костюми или друг творчески елемент, приложен във видеото.

Училищата, които се откроиха с творчество и получават награда, са:

-  102 ОУ „Панайот Волов”, София

-  ОУ „Христо Ботев”, Поморие

-  ОбУ „Св. Св. Кирил и Методий”, с. Плетена

Победителите ще получат за награда спортни екипи, като се надяваме това да ги вдъхнови за покоряване на нови спортни и творчески върхове.

Предизвикателството Малки великани 2020 за най-дългия волейболен пас онлайн достигна над 14 000 километра във виртуално подаване на топката между училищата в цяла България. Видеото с участието на всичките училища може да се гледа на malkivelikani.bg, официалния канал на Булстрад в Youtube или на фен страницата на Малки великани във Facebook.

В Предизвикателството се включиха 47 училища от 30 населени места в 16 области, които намериха начин да подадат топката нататък, въпреки променливата ситуация с епидемиологичната обстановка и дистанционното обучение на училищата.

Успоредно с това, 12 популярни тик-токъри подкрепиха символично инициативата, като си подадоха топката в рамките на платформата TikTok. Тяхното подаване бе гледано над 780 хиляди пъти.


Вижте още Новини

 
 
За КОМПАНИЯТА
БУЛСТРАД
е част от ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с близо 200-годишна история, в която работят над 25 000 служители в около 50 застрахователни компании в 25 държави. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.

Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители.

Ние Защитаваме важното – това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.

Научете повече за ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”