Недялко Чандъров с награда за цялостен принос от фондация „Проф. д-р В. Гаврийски”

Недялко Чандъров с награда за цялостен принос от фондация „Проф. д-р В. Гаврийски”

Недялко Чандъров с награда за цялостен принос от фондация „Проф. д-р В. Гаврийски”

Недялко Чандъров - Главен изпълнителен директор на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”, бе отличен за цялостен принос в развитието на българското застраховане с престижния приз на фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски”.

Отличието – статуетка на богинята на победата Нике, бе връчена от Председателя на КФН г-н Бойко Атанасов, който представи г-н Чандъров като ярък пример и доказателство за покоряване на професионални върхове, както в държавния, така и в частния сектор, реферирайки се към професионалната биография на г-н Чандъров.

„Благодаря на всички, които са ме номинирали, тъй като тази награда освен огромна чест, е и отговорност. Винаги съм вярвал, че основният капитал на една компания са хората, за това трябва да се отнасяме с отговорност към клиентите, партньорите и служителите – благодаря сърдечно на всички тях. Както знаете, Булстрад чества своята 60-та годишнина тази година – искам да поздравя всички мои колеги, които са били част от Булстрад и които днес са част от екипа. Пожелавам им здраве, късмет и честито на всички победители”, каза г-н Чандъров.

Поради епидемиологичната обстановка, церемонията се проведе на 27.05.2021 в ограничен кръг на специални гости в Аулата на ВУЗФ и бе излъчена на живо през официалната страница на учебното заведение във Facebook.

Значимите признания в застрахователния бранш се присъждат на утвърдени професионалисти и мениджъри за цялостен личен принос от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски" и Българската асоциация на застрахователните брокери.