Булстрад Зелено Каско е специален
пакет условия за електрически и хибридни автомобили, като част от автомобилната застраховка Каско Стандарт.

10% Отстъпка

по застраховка Каско Стандарт на електрически или хибриден автомобил

Зелен бонус

10% отстъпка при сключване на "Защитена стойност на автомобила" и 10% от "Злополука на лицата в МПС"

Аварийно зареждане

Репатриране до най-близката зарядна станция

Карта за Пътна Помощ

Безплатен автоасистънс при застрахователни събития, техническа повреда и експлоатация

ЗЕЛЕНО КАСКО ОТ БУЛСТРАД

Автомобилни застраховки

Булстрад Зелено Каско е специален преференциален пакет условия за електрически и хибридни автомобили, като част от автомобилната застраховка Каско Стандарт.

С еко-пакета Зелено Каско на Булстрад собствениците на електрически и хибридни автомобили получават допълнителна отстъпка от 10% на застрахователната премия по Каско Стандарт и карта за безплатна Пътна помощ за всички стандартно покрити събития.

Като част от картата за Пътна помощ, водачите на електромобили със Зелено Каско ще могат да се възползва от авариен заряд от мобилна станция на Булстрад или репатриране до най-близката зарядна станция.

Това е първата сериозна стъпка от страна на застрахователната компания да осигури услуга, предназначена към нарастващия пазар на електромобили и специфичните нужди на този тип превозни средства.

 
За КОМПАНИЯТА
БУЛСТРАД
е част от ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с близо 200-годишна история, в която работят над 25 000 служители в около 50 застрахователни компании в 25 държави. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.

Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители.

Ние Защитаваме важното – това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.

Научете повече за ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”