AU Assist - приложение за „Помощ на пътя”

AU Assist - приложение за „Помощ на пътя”

„Помощ на пътя" предоставя решение на водачите при обездвижване на автомобила, под формата на помощ за отстраняване на аварии, технически проблеми и щети при застрахователни събития.

Може да се свържете с нас на 0800 11 111

Услугата е налична за клиенти 24 часа в денонощието 7 дни, като покрива цялата територия на Република България в рамките на максимално време от 60 минути.

При невъзможност проблемът да бъде отстранен или след претърпяно пътно транспортно произшествие, обездвиженият автомобил се репатрира до място по желание на клиента, според условията за безплатно транспортиране при наличие на сключен абонамент.

Карта серия „Н“ осигурява допълнително покритие пътна помощ към застраховка „Каско Стандарт” – при застрахователно събитие, техническа повреда на автомобила и събитие, свързано с експлоатацията му:

  • Без ограничение на пробега
  • Без ограничение на брой събития
  • Без ограничение от годината на производство на автомобила

 

Увреденото моторно превозно средство се транспортира до място, посочено от застрахования и в случай, че повредата не може да бъда отстранена в рамките на 24 часа, БУЛСТРАД поема разходите за нощувка в хотел.  Картата покрива и транспортирането на водача, пътниците и багажа до населеното място, до което ще се транспортира увредения автомобил. В случаи, когато се налагат медицински прегледи, изследвания и манипулации в болнично заведение на водача или пътниците, разходите отново се поемат от БУЛСТРАД. Покритите рискове по новата карта „Н“ включват и престой на паркинг за обездвиженото МПС в срок до 48 часа.
Повече информация за покритията и условията, може да видите тук.

Изтеглете безплатното мобилно приложение AU Assist за „Помощ на пътя” за Android и iOS тук:

 

  

 

На разположение за осъществяване на услугата „Помощ на пътя" са:

  • Модерно оборудван център за обслужване на клиенти, функциониращ 24 часа в денонощието, снабден с телефонна централа за обслужване и запис на постъпващи заявки, както и система за GPS контрол, мониторинг и управление на репатриращите автомобили, специално разработени за нуждите на компанията.
  • Десет броя собствени автомобили, от които 8 броя нови репатриращи автомобили Ивеко Дейли 65С15, оборудвани с падащи платформи с товароподемност 3,50 тона и дължина 5,00 метра, както и два броя специализирани автомобили Мерцедес Атего с падащи платформи с дължина 5,50 метра и товароподемност 4,50 тона.
  • Тридесет броя фирми партньори, оборудвани с над 50 броя репатриращи автомобили, покриващи високите изисквания, поставени от дружеството за осъществяване на услугата „Помощ на пътя".
  • Висококвалифицирани и обучени служители, готови винаги да окажат съдействие и да се погрижат за нуждите на клиента, предоставяйки гъвкави решения.