Предизвикателството   

Предизвикателството

Финалната дължина на най-дългия волейболен пас онлайн е 14 016 километра – браво, Малки великани!

С края на Предизвикателството Малки великани бяха избрани и училищата, които ще получат допълнителна голяма награда за оригинално видео. Всички участници в Предизвикателството получиха комплект волейболна топка и мрежа за приноса си към най-дългия волейболен пас онлайн.

Вижте кои три училища се откроиха за големите награди ТУК.

Цялото видео на Предизвикателството Малки великани можете да гледате ТУК.

#malkivelikani

 

Малки великани досега

 

Верига по мини-волейбол “Малки великани” за купата на Булстрад е ежегодна инициатива на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“, която стартира през 2018 и е създадена за малките любители на волейбола – смесени отбори, момичета и момчета, от 5 и 6 клас.

През 2018 “Малки великани” се реализира в шест града в страната под формата на регионални квалификации - София, Варна, Бургас, Стара Загора и финал в Разлог. В проведената верига от събития се включиха със свои отбори 70 училища или общо над 640 ученици.

“Малки великани” е дългосрочна инициатива в подкрепа на активния и здравословен начин на живот на подрастващите и в интерес към развитието на волейбола. Националната верига от турнири по мини-волейбол е насочена към развиване на социалните умения на учениците чрез спортни и отборни активности, поднесени по атрактивен за тях начин.

През 2019 веригата ще се проведе в 8 града през месец октомври/ноември, като очакваме да се включат над 800 деца от 100+ училища от цяла България. Инициативата се осъществява с подкрепата и съдействието на Българска федерация по Волейбол и местните общини.

През 2020 Националната верига по мини волейбол „Малки великани” покани училищните отбори между 4 и 6 клас да се включат в онлайн предизвикателството „Малки великани” 2020, за да се забавляват, играейки мини волейбол, дори във време, в което трябва да спазваме дистанция.

За да се включат в Предизвикателството, отборите под ръководството на преподавателя си, трябваше да запишат до 7-секундно видео как учениците си подават пас и да го изпратят, съгласно регламента.

По правилата всеки клип следва да започва с волейболната топка, която навлиза в кадър отляво и в края на клипа излиза отдясно. В кадър трябва да се вижда представител на отбора, който държи плакат с името на училището и населеното място.

Целта е децата да направят най-дългия онлайн волейболен пас между училищата, което се проследява в реално време на официалния сайт на Малки великани.

За училищата, които успешно се включиха в Предизвикателството „Малки великани” 2020, бяха изпратени награди и грамоти – волейболни мрежи и топки, а специална комисия определи 3-те най-интересни и оригинални участия за допълнителни награди- екипи за отбора.

 

 

    

 
За КОМПАНИЯТА
БУЛСТРАД
е част от ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с близо 200-годишна история, в която работят над 25 000 служители в около 50 застрахователни компании в 25 държави. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.

Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители.

Ние Защитаваме важното – това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.

Научете повече за ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”